EKOPHARMA Karpalo BHA Kasvoöljy 30ml

EKOPHARMA Karpalo BHA Kasvoöljy 30ml

32,90 €
sis. 24 % ALV
EKOPHARMA Karpalo BHA Kasvoöljy tasapainottaa rasvaisen ja epäpuhtaan ihon talintuotantoa ja säilyttää ihon luonnollisen kosteuden.

Tasapainottaa rasvaisen ja epäpuhtaan ihon talintuotantoa ja säilyttää ihon luonnollisen kosteuden.

Karpalon siemenöljy sisältää iholle välttämätttömiä omega-rasvahappoja sekä antimikrobisia yhdisteitä ja vitamiineja, jotka tasapainottavat ihon toimintaa. Hoitoöljy pehmentää ihoa ja ehkäisee ihon tukkeutumista. Sisältää myös ihon epäpuhtauksia hillitsevää salisyylihappoa. Sopii myös akneiholle.

Käyttö:

Käytä sellaisenaan kasvoilla, kaulalla ja dekolteella päivä- ja/tai yövoiteena. Voit myös lisätä 2-4 tippaa kasvovoiteen sekaan lisäämään hoitotehoa.

Ainesosat:

Vitis Vinifera Seed Oil (Viinirypäle/Grape), Vaccinium Macrocarpon Seed Oil (Karpalo/Cranberry), Caprylic/Capric Triglyceride, Salicylic Acid, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Olus Oil, Mentha Piperita Oil (Piparminttu/Peppermint), Limonene* *Natural component of essential oils

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura -ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Säilyvyys:

24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje:

Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Koko: 30ml

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.