BTB13 Medical Skin Relif Serum 30ml

BTB13 Medical Skin Relif Serum 30ml

68,00 €
sis. 24 % ALV
BTB13 Medical Skin Relif Serum on ihon luonnollista vastustuskykyä tukeva, rauhoittava hoitoseerumi herkälle ja ärtyneelle iholle.

BTB13 Medical Skin Relif Serum on ihon luonnollista vastustuskykyä tukeva, rauhoittava hoitoseerumi herkälle ja ärtyneelle iholle. Sisältää runsaasti ihoa suojaavaa, antioksidanttista btb13-yhdistettä, joka vahvistaa ihon rakennetta vilkastuttamalla ihon solu-uusiutumista. Lakritsihapon suola (DPG) ehkäisee ihotulehduksia ja vähentää tehokkaasti ihon punoitusta. Allantoiini ja E-vitamiini pehmittävät ihoa ja tukevat sen omaa suojamekanismia. Prebiootit edistävät ihon mikrobiomin hyvinvointia ja ihon luonnollista vastustuskykyä. 

Käyttö: Levitä puhtaalle iholle aamuin ja/tai illoin ja viimeistele ihon tarpeen mukaisella BTB13-hoitovoiteella. Lisää kosteutta voidaan tuoda iholle taputtelemalla iholle yksi tai useampi kerros BTB13-hoitovettä seerumin alle.

Ainesosat: Aqua, BTB13TM (Orotic Acid, L-Carnitine), Dipotassium Glycyrrhizate, Allantoin, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Tocopherol, Glycerin, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Potassium Hydroxide

Säilyvyys: 24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje: Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Koko: 30ml

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.