BTB13 Probiotic Clay Mask Powder 100ml

BTB13 Probiotic Clay Mask Powder 100ml

38,00 €
sis. 24 % ALV
BTB13 Probiotic Clay Mask Powder on innovatiivinen hoitonaamio, joka ehkäisee ihotulehdusta vahvistamalla ihon hyvää normaaliflooraa ja ehkäisemällä huonoa bakt

BTB13 Probiotic Clay Mask Powder on innovatiivinen hoitonaamio, joka ehkäisee ihotulehdusta vahvistamalla ihon hyvää normaaliflooraa ja ehkäisemällä huonoa bakteerikantaa. Suojaava ja rauhoittava probioottinen kasvonaamiojauhe kaikille ihotyypeille. Sisältää puhdistavaa savea, antioksidanttista mangoa ja probiootteja, jotka suojaavat ja rauhoittavat ihoa sekä parantavat ihon puolustuskykyä.

Käyttö: Sekoita 1 tl Probiotic Face Mask -kasvonaamiojauhetta n. 1 tl:aan ihotyypin mukaista hoitonestettä tai vettä. Odota 5 min ja anna probioottien aktivoitua.-Seka-rasvainen ja epäpuhdasiho; levitä naamioseos kasvoille sellaisenaan ja anna vaikuttaa n. 10 min.-Kuiva-, reaktiivinen ja normaali iho; sekoita probioottinaamio BTB13 Recharge Sleeping Mask -kasvonaamioon.-Aikuinen, stressaantunut ja reaktiivinen iho; sekoita probioottinaamio BTB13 Vitamin mask -kasvonaamioon. Anna vaikuttaa 15 minuuttia, huuhtele vedellä.-Hoitolassa; sekoita probioottinaamio BTB13 Professional Peptides Mask -kasvonaamioon tai mihin tahansa yllä olevista naamioista.

Ainesosat: Kaolin, Mangifera Indica Fruit, Bentonite, Lactobacillus, BTB13TM (Orotic Acid, Carnitine), Sodium Hyaluronate, Maltodextrin

Säilyvyys: 24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje: Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Koko: 100ml

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.