The WetBrush Disney Villains harja

The WetBrush Disney Villains harja
The WetBrush Disney Villains harja The WetBrush Disney Villains harja The WetBrush Disney Villains harja The WetBrush Disney Villains harja The WetBrush Disney Villains harja The WetBrush Disney Villains harja The WetBrush Disney Villains harja The WetBrush Disney Villains harja

WetBrush Orginal Detangler Disney Villains harja on selvitysharja, jolla saat jopa erittäin paksut ja kurittomat hiukset hellävaraisesti selvitettyä.

15,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Disney Villains hahmot ovat supersuosikkeja ympäri maailman ja nyt ne seikkailevat myös The Wet Brush Pro Detangler harjoissa. Disney Villains harjoissa esiintyy 4 suosittua pahista Disneyn klassikkoelokuvista:

- Paha Kuningatar  / Lumikki ja seitsemän kääpiötä
- Cruella De Vil / 101 Dalmatialaista
- Pahatar / Prinsessa Ruusunen
- Ursula / Pieni Merenneito


WetBrush Orginal Detangler Disney Villains harja on selvitysharja, jolla saat jopa erittäin paksut ja kurittomat hiukset hellävaraisesti selvitettyä. Harjan ohuet, vahvat ja joustavat harjakset ehkäisevät hiusten katkeilemista ja tekee hiuksistasi uskomattaman sileät. Harjaksissa olevat pyöreät päät hierovat hiuspohjaa ja parantavat näin pintaverenkiertoa, tehden hiuksista terveemmät. Harjaa voi käyttää markiin sekä kuiviin hiuksiin.

Lukuisia palkintoja maailmalla kahminut The Wet Brush on tuonut markkinoille ihanat harjauutuudet. Neljä erilaista Frozen aiheista kuvaa koristavat nyt huippusuosittuja The Wet Brush Original Detangler harjoja!

45% vähemmän hiusvaurioita
55% vähemmän voiman tarvetta harjauksessa
100% onnellisemmat hiukset

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua