Famo palashampoo Pörröinen Hassu

Famo palashampoo Pörröinen Hassu
Famo palashampoo Pörröinen Hassu

Famo palashampoo Pörröinen Hassu sisältää runsaasti Rhassoul savea sekä Pellavansiemenöljyä. Tämä hiuksia kosteuttava unelma on kehitetty erityisesti pitkille h

16,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Famo palashampoo Pörröinen Hassu sisältää runsaasti Rhassoul savea sekä Pellavansiemenöljyä. Tämä hiuksia kosteuttava unelma on kehitetty erityisesti pitkille hiuksille. Sopii erinomaisesti myös kosteutta tarvitseville kutreille. Tuoksuton, vegaaninen sekä biohajoava.

Käyttö: Kastele hiukset hyvin. Hiero shampoopalaa päänahkaasi hellästi. Latvoja ei sinun sen ihmeemmin tarvitse saippuoida, ne peseytyvät kyllä huuhdeltaessa. Kevyin liikkein käy sormenpäillä päänahka lävitse jolloin shampoo alkaa hienosti vaahdota. Huuhtele huolellisesti. Tarvittaessa voit toistaa käsittelyn.

Säilytä shampoopalaa pesukertojen välillä esimerkiksi Luffa alusella. Tärkeintä kuitenkin, että pala pääsee kuivumaan.

Suuriosa Famon Shampoopaloista on hoitavia etkä välttämättä tarvitse hoitoainetta lainkaan. Riippuu niin hiuksistasi. Mutta kokeiles ihmeessä myös hoitopaloja, jos ei muuten niin kerran viikossa tehohoitona.

Inci: Sodium cocoyl isethionate, Montmorillonite (Rhassoul savi), Linum usitatissimum seed oil, Caprylic Capric Triglyceride, Panthenol

Koko: 80g

Pituus:
8 cm
Korkeus:
8 cm
Leveys:
8 cm
Paino:
120 g
Arvostelut 0 arvostelua