Goldwell - Dualsenses Color Brilliance Shampoo & Conditioner 2x1000ml

Goldwell - Dualsenses Color Brilliance Shampoo & Conditioner  2x1000ml
Goldwell - Dualsenses Color Brilliance Shampoo & Conditioner  2x1000ml Goldwell - Dualsenses Color Brilliance Shampoo & Conditioner  2x1000ml

Color Brilliance Shampoo ja hoitoaine soveltuu parhaiten normaaleille ja hennoille hiuksille.

80,00 €

Tuotepaketti sisältää: Goldwellin Dualsenses Color Brilliance Shampoo ja Goldwellin Dualsenses Color Brilliance Conditioner


Tuote: Goldwellin Dualsenses Color Brilliance Shampoo soveltuu parhaiten normaaleille ja hennoille hiuksille.  Se on puhdistava, kosteuttava ja hoitaa hiuksia tehokkaasti suojaten värjättyjä hiuksiasi haalistumiselta. Antaa välitöntä väriloistoa värjätyille hiuksille ja luonnonhiuksille.

Käyttö: Kastele hiukset. Levitä shampoon hiuksiin joka puolelle. Huuhtele huolellisesti. 

Koko: 1000ml


Tuote: Goldwellin Dualsenses Color Brilliance Conditioner on hoitoaine, joka soveltuu parhaiten hennoille ja normaaleille hiuksille. Se tekee hiuksista ihanan pehmeät ja kiiltävät. Color Brilliance hoitaine selvittää hiukset välittömästi ja antaa väriloistoa sekä värjättyihin että luonnonhiuksiin. 

Käyttö:  Levitä hoitoaine kosteisiin pyyhekuiviin hiuksiin. Levitä hoitoaine hiusten pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa hetki. Huuhtele huolellisesti. 

Koko: 1000ml

Arvostelut 0 arvostelua