Goldwell - Dualsenses Color Extra Rich Brilliance Shampoo & Conditioner 2x1000ml

Goldwell - Dualsenses Color Extra Rich Brilliance Shampoo & Conditioner 2x1000ml
Goldwell - Dualsenses Color Extra Rich Brilliance Shampoo & Conditioner 2x1000ml Goldwell - Dualsenses Color Extra Rich Brilliance Shampoo & Conditioner 2x1000ml

Color Extra Rich Brilliance Shampoo ja hoitoaine soveltuu parhaiten paksuille ja karheille hiuksille.

80,00 €

Tuote sisältää:  Goldwellin Dualsenses  Color Extra Rich Brilliance Shampoo ja Goldwellin Dualsenses  Color Extra Rich Brilliance Conditioner


Tuote: Goldwellin Dualsenses  Color Extra Rich Brilliance Shampoo soveltuu parhaiten paksuille ja karheille hiuksille.  Se on puhdistava, kosteuttava ja hoitaa hiuksia tehokkaasti suojaten värjättyjä hiuksiasi haalistumiselta. Antaa välitöntä väriloistoa värjätyille hiuksille ja luonnonhiuksille.

Käyttö: Kastele hiukset. Levitä shampoon hiuksiin joka puolelle. Huuhtele huolellisesti. 

Koko: 1000ml


Tuote: Goldwellin Dualsenses Color Extra Rich Brilliance Conditioner on hoitoaine, joka soveltuu parhaiten paksuille ja karheille hiuksille. Se tekee hiuksista ihanan pehmeät ja kiiltävät. ColorExtra Rich Brilliance hoitaine selvittää hiukset välittömästi ja antaa väriloistoa sekä värjättyihin, että luonnonhiuksiin. 

Käyttö: Levitä hoitoaine kosteisiin pyyhekuiviin hiuksiin. Levitä hoitoaine hiusten pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa hetki. Huuhtele huolellisesti.  

Koko: 1000ml

Arvostelut 0 arvostelua