Goldwell - Dualsenses Ultra Volume Bodifying Shampoo & Conditioner 2x1000ml

Goldwell - Dualsenses Ultra Volume Bodifying Shampoo & Conditioner 2x1000ml
Goldwell - Dualsenses Ultra Volume Bodifying Shampoo & Conditioner 2x1000ml Goldwell - Dualsenses Ultra Volume Bodifying Shampoo & Conditioner 2x1000ml

Goldwell - Dualseenses Ultra Volume Bodifying Shampoo ja hoitoaine sopii erinomaisesti ohuille, hennoille ja normaaleille hiuksille.

80,00 €

Tuotepaketti sisältää: Goldwell - Dualseenses Ultra Volume Bodifying Shampoo ja  Goldwell - Dualsenses Ultra Volume Bodifying  Conditioner


Tuote: Goldwell Dualseenses Ultra Volume Bodifying Shampoo sopii erinomaisesti ohuille, hennoille ja normaaleille hiuksille. Se tekee hiuksista pehmeät ja tuuheat sekä tuo niihin luonnollista kiiltoa. Ultra Volume Bodifying Shampoo vahvistaa jokaista hiussäettä tyvestä latvaan. Se hoitaa hiuksia veltostuttamatta niitä ja tekee niistä runsaammat. 

Käyttö: Kastele hiukset. Levitä shampoon hiuksiin joka puolelle. Huuhtele huolellisesti. 

Koko: 1000ml


Tuote: Goldwell Dualseenses Ultra Volume Bodifying Conditioner sopii erinomaisesti ohuille, hennoille ja normaaleille hiuksille. Se tekee hiuksista pehmeät ja tuuheat sekä tuo niihin luonnollista kiiltoa. Ultra Volume Bodifying hoitoaine vahvistaa jokaista hiussäettä tyvestä latvaan. Se hoitaa hiuksia veltostuttamatta niitä ja tekee niistä runsaammat. Se selvittää hiukset välittömästi ja antaa niihin näkyvää ja tuntuvaa runsautta.  

Käyttö:  Levitä hoitoaine kosteisiin pyyhekuiviin hiuksiin. Levitä hoitoaine hiusten pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa hetki. Huuhtele huolellisesti. 

Koko: 1000ml

Arvostelut 0 arvostelua