Toimitusehdot

Yleistä

Hiuspiste Verkkokauppa on Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Ronnas Oy (3271014-6, Madekuja 2, 45160 Kouvola, puh: 040 829 3437). Ronnas Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset verkkopankin kautta: Maksa nyt (korttimaksut ja suoramaksut), Maksa myöhemmin (lasku) ja pilko maksusi (6, 12, 24 ja 36 kuukauden maksusuunnitelma ja joustavat maksut). Tutustu tarkemmin Klarnan maksutapoihin osoitteessa: https://www.klarna.com/fi/


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin. Tällä hetkellä verkkokaupassamme on käytössä vain Postin toimituspalvelut ja toimitus lähimpään postintoimipisteeseen /postin automaattiin.  


Toimitusaika

 Pääsääntöisesti toimitusaika on 4-7 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan tuotteiden sivuilla erikseen. Jos toimitus viivästyy, olemme yhteydessä henkilökohtaisesti asiakkaalle.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.


Palautusohjeet

Halutessasi palauttaa tuotteen, ole ensin meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: info@lehtomaenhiuspiste.fi. Kerro sähköpostissa palauttamasi tuote ja syy palautukselle. Lähetämme sinulle sähköpostitse palautuslomakkeen ja postin osoitekortin. Pakkaa tuotteet hyvin ennen postitusta. Paketin saapuessa meille ja tarkistettuamme tuotteen kunnon, palautamme rahat Klarna-palvelun kautta. 


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Sinua palvelee asiakaspalvelussamme Jonna Soini: 

info@lehtomaenhiuspiste.fi / jonna.soini@lehtomaenhiuspiste.fi

puh: 040 829 3437