Toimitusehdot


Yleistä

Hiuspisteverkkokauppa on Lehtomäen hius- ja kauneuspisteen ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Lehtomäen hiuspiste Ky ( 1936546-4, Madekuja 2, 45160 Kouvola, +35853781480). Lehtomäen hius- ja kauneuspiste pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii klarna check out. Voit maksaa ostokset käteisellä noudettaessa, verkkopankkilla ja laskulla. Käytämme klarnan checkout palvelua, joka mahdollistaa sinulle klarnan laskupalvelun käytön. 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Laskulla

Lasku- ja osamaksupalvelun meillä tarjoaa Klarna Checkout palvelu. Se mahdollistaa klarnan lasku- ja osamaksu palvelun käytön. Lisätietoja klarnan tarjomasta palvelusta saat osoitteesta: https://www.klarna.com/fi/


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on posti tai matkahuolto kuljetuspalvelut. Voit myös noutaa tuotteesi liikkeestämme Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteestä (Madekuja 2, 45160 Kouvola) tai Hiuspiste Kouvolasta (Salpausselänkatu 32, 45100 Kouvola)
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin. Lisätietoa toimituksista löydät postin ja matkahuollon nettisivuilta.

https://www.posti.fi/fi/henkiloille/lahetyksen-vastaanottaminen 

https://www.matkahuolto.fi/paketit/vastaanota-paketti


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-5 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Olemme sinuun yhteydessä, jos toimitusaika poikkeaa normaalista. 


Palautusoikeus ja peruutus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@lehtomaenhiuspiste.fi ja postittaa tuote osoitteeseen Madekuja 2, 45160 Kouvola.  Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa palautusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio palautusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi tuotteen/tuotteiden summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu ja se on ollut alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. 

Palautusosoite: 

Lehtomäen hius- ja kauneuspiste

Madekuja 2

45160 Kouvola


Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä palautusilmoitusta, perimme 5 euron maksun.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme

sähköposti: info@lehtomaenhiuspiste.fi

puhelimitse: 0405146939

Tai alla olevan lomakkeen kautta.