KMS ideologia

KMS ideologia

KMS ideologia 


KMS-tuotesarja on 40vuotta vanha brändi, joka haluaa tukea jokaisen yksilöllisen tyylin luomista. KMS haluaa, että voit saada salongissa tehdyn lookin helposti kotona. KMS tuotteet on jaoteltu kolmeen ryhmään: START, STYLE, FINISH - jonka avulla voit luoda oman tyyliyhtälösi oman mieltymyksesi mukaan arkeen tai juhlaan. KMS haluaa, että voit saada salongissa tehdyn lookin helposti kotona. Heidän tuotteensa sisältävät TRIfinity teknologian joka varmistaa, että tyylisi syntyy ja pysyy juuri sellaisena kuin haluat. 


START tuotteet takaavat täydellisen tyylin märistä tai pyyhekuivista hiuksista. Ne parantavat hiuksen sisäistä ja ulkoista rakennetta. START tuotteet sisältävät AHA-Structure Complexin, jonka tehtävä on varmistaa, että style tuotteet levittyvät tasaisesti. START tuotteet takaavat täydellisen pohjan luodaksesi juuri haluamasi tyylin arkeen tai juhlaan. 

STYLE auttaa muotoilemaan, muokkaamaan ja vahvistamaan omaa tyyliä - nämä tuotteet ovat työkalusi luovan tyylin luomiseen. KMS antaa sinulle luovat työkalut luoda oma tyyli. STYLE tuotteet sisältävät Innovative Shaping Blends. Jokainen tuote on yksilöllinen, jotta voit luoda juuri tyylisi sopivan kampauksen vaivatta. 

FINISH tuotteet sisältävät Flexible Sealing Compoundsin, joka auttaa pidentämään STYLE tuotteiden vaikutusta tuoden kampaukseen pitoa ja  kosteussuojaa jopa 3 päiväksi.


 Sitoutuminen ympäristöystävällisyyteen

KMS perustajien ajatuksena on alusta lähtien ollut, yhdistää innovatiivinen teknologia ja luonnon parhaat raaka-aineet luoden näin korkealuokkaiset tuotteet kaikille hiustyypeille. KMS on aina keskittynyt ympäristöystävällisyyteen ja läpinäkyvyyteen siitä, mitä tuotteet sisältävät ja miten ne toimivat. Ympäristöystävällisyys ja läpinäkyvyys on osa KMS filosofiaa ja tärkeä osa brändin sydäntä, joka ohjaa KMS:ssää tulevaisuudessa. 

RAAKA-AINEET JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET LÄHTEET

KMS haluaa korostaa tuotteissaan, että he toimii aina vastuullisesti käyttämällä vain korkealuokkaisia raaka-aineita. He haluavat tarjota tuotteita, joissa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys valmistusprosessissa sekä biohajoavuus käytön jälkeen. 

VEDEN SÄÄSTÄMINEN

KMS on myös huomioinut tuotteissaan arvokkaiden vesivarojen haaskauksen ja saastuttamisen. Tästä syystä KMS tuotteiden valmistuksessa huomioidaan vedenmäärän käyttö sekä kuluttajien vedensäästö. KMS valitsee myös huolellisesti ainesosat huuhdeltaviin tuotteisiinsa vähentääkseen vedensaastumista. 

MATERIAALIN PARANTAMINEN JA VÄHENTÄMINEN

KMS noudattaa minimalistista ja kestävän kehityksen pakkausmateriaaleja. He työskentelevät kokoajan kehittääkseen pakkausmateriaaleja ja käyttämällä kierrätettyjä komponentteja ja -pulloja. 

PROSESSI

KMS tuotteissa kerrotaan aina, mitä tuotteet sisältää. He kertovat, mitä jokainen ainesosa tekee hiuksessa. Näin KMS pystyy olemaan läpinäkyvä. 


KMS pyrkii kaikella toiminnallaan vaikuttamaan positiivisesti yhteisöömme ja ympäristöömme samalla suunnitellen ylivoimaisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jotka auttavat ihmisiä ilmaisemaan omaa yksilöllisyyttään joka päivä. Mitä on KMS?

Mielestäni KMS on hiustuotemaailman edelläkävijä. He haluaa korostaa yksilöllisyyttä ja oman itsensä ilmaisemista. KMS haluaa luoda tuotteita, joiden avulla sinä voit olla juuri oma itsesi ulkoisesti ja sisäisesti. Tyyli on enemmänkin kuin look. Sen avulla ilmaiset itseäsi. Oma lookki ei ole kuin mielipiteet, kauneusstandardit tai uskomukset. Se on vapaus ja luottamus olla oma itsensä. #stylematter

KMS:ssälle ympäristöystävällisyyden huomioiminen on itseisarvo ja sen korostaminen on hieman jäänyt varjoon, mutta tulevaisuudessa se tulee näkymään yhä merkittävämmin KMS brändin yhteydessä. 

Kirjoittaja: Jonna Soini

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.