Goldwellin uutuus sarja Bond Pro

Goldwellin uutuus sarja Bond Pro

GOLDWELL UUTUUS TUOTESARJA SAAPUNUT VERKKOKAUPPAAMME

Onko hiuksesi kärsineet ja hauraat? Onko hiusten harjaaminen hankalaa ja hiukset katkeilevat? Nykypäivänä hiukset ovat yhä enemmän kemiallisesti käsiteltyjä ja niiden muotoiluun käytetään paljon muotoilurautoja ja hiuksia kuivattavattavia hiusten muotoilutuotteita. Hiukset ovat joka päivä kovan rasituksen alla ja tarvitsevat enemmän ja enemmän vahvistavia- ja runsaasti hoitavia tuotteitta. Goldwellilla on huomattu tämä sama onglema ja vihdoin on markkinoille saapunut ratkaisu hiustemme ongelmaan.

Goldwellin Dulsenses perhe on nyt täydentynyt kauan odotetulla tuotesarjalla - Bond Pro. Bond Pro tarjoaa ratkaisun katkeileville, heikoille ja hauraille hiuksille. Se saa hiukset näyttämään ja tuntumaan rikkoutumattomilta. 

Bond Pro tuotesarjan tarkoitus on vahvistaa hiuksia ja lisätä niihin elastisuutta estäen hiusten katkeilemisen. Bond Pro tuotesarjan tuotteisiin on lisätty Inter-Amino-Builder, joka auttaa hiuksia vahvistumaan sisältäpäin. Tämän tuotesarjan etuna on se, että se soveltuu kaikille hiustyypeille, jotka kaipaavat lisää vahvuutta ja suojaa. Nämä tuotteet eivät latista hiuksia tai tee niistä raskaita.   Bond Pro - Fortifying Shampoo

Bond Pro sarjan shampoo hoitaa hiuksia välittömästi vahvistaen hiusten rakennetta. Tuotteen sisältämä FadeStopFormula auttaa hiusväriä pysymään paremmin jokaisen käyttökerran jälkeen. 

Bond Pro - Fortifyin Shampoota käytetään samalla tavalla kuin, mitä tahansa shampoota. Tuote levitetään kosteisiin hiuksiin, vaahdotetaan ja huuhdellaan huolellisesti.

Hinta: 15.50€

Bond Pro - Fortifying Conditioner

Bond Pro hoitoaine tekee hiuksista välittömästi vahvemmat ja vähentää hiusten katkeilua huomattavasti. Hoitoaine suojaa hiuksia mekaanisilta vaurioilta harjattaessa/kammattaessa hiuksia. Bond Pro hoitoaine sisältää soijaproteiinia. 

Tuote levitetään kosteisiin hiuksiin ja huuhdellaan huolellisesti. 

Hinta:18,50€

Bond Pro - 60sec treatment

Bond Pro 60sec hoitonaamio vahvistaa jokaista hiussäiettä välittömästi. Jopa 60 sekunissa hiusnaamio vahvistaa hiussäiettä, jopa 100%. Se estää hiuksia katkeilemasta ja latvoja haaroittumasta. Bond Pro 60sec naamio sulkee ja silottaa hiuksen pintakerroksen, parantaa kammattavuutta ja antaa suojaa. Se saa hiukset tuntumaan ja näyttämään vahvemmilta. 


Tuote levitetään kosteisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 60 sekunttia, jonka jälkeen se huuhdellaan huolellisesti. 


Hinta: 19,50€

Bond Pro - Repair & Structure Spray

Bond Pron suihke antaa pitkäkestoisen suojan hiuksen pintakerrokseen sekä suojaa hiuksia päivittäisiltä rasituksilta. Se myös silottaa hiuksen pintaa ja valmistaa hiuksen muotoilua varten. Tuote sisältää lämpösuojan, joten erillistä lämpösuojatuotetta ei tarvita. 

Tuote tulee ravistella hyvin ennen käyttöä ja suihkuttaa pyyhekuiviin hiuksiin. Tuotetta ei huuhdella vaan jätetään hiuksiin. 

Hinta: 20,50€

Bond Pro - Day & Night Bond Booster

Bond Pro buusteri on uudenlainen hiuksiin jätettävä tuote. Se vähentää hiusten katkeilua ja haaroittumista, jopa 99%. Se on vahvistaa hiuksia pitkäkestoisesti sekä soijaproteiinin ansiosta se tukee hiuksen proteiinisäieverkkoa. Buusteri selvittää hiukset välittömästi ja helpottaa hiuksien kampaamista, jopa vaurioituneissa latvoissa. 


Tuote levitetään pyyhekuiviin hiuksiin tai kuivien hiuksien latvoihin. Annostele tuotetta tarpeen mukaan. Jätetään hiuksiin. Saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen tuotetta kannattaa laittaa runsaammin yötä vasten ja antaa vaikuttaa yö yli ja huuhdella aamulla tarvittaessa. 

Hinta: 29,50€

Tämän tuotesarjan avulla saat upean vahvat ja terveennäköiset hiukset ilman hiusten haaroittumista ja katkeilua. Tuotesarja toimii parhaiten kun käytät useampaa Bond Pro-tuotetta yhtäaikaiseksi. Saat Bond Pron:n tuotteista lisätietoa Goldwellin-sivuilta. 

Tuotetta on saatavana verkkokaupastamme sekä kummastakin liikkeestämme: Lehtomäen Hius- ja Kauneupisteeltä sekä HIUSPISTE kouvolasta.

Onko Bond Pro+ hoito sinulle tuttu? Tutustu liikkeissä tarjottavaan hoitoon.


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.